Dutch only: a lecture about healthcare design in the Netherlands

Op woensdag 29 mei a.s. van 14.30 – 18.00 uur verzorgt Dutch Health Architects een themamiddag in het Materia Inspiration Centre te Amsterdam

Gezondheidszorg als maatschappelijke opgave
Internationaal gezien, staat de Nederlandse gezondheidszorg als hoogwaardig aangeschreven. Vanuit meerdere kanten wordt de druk op het gezondheidszorg systeem groter en staat de betaalbaarheid (duurzaamheid) van het systeem ter discussie. Tijdens de themamiddag zullen de aanwezigen met elkaar nadenken op welke wijze Nederland gidsland kan blijven als het gaat om de kwaliteit van de zorg.

Programma en aanmelding
De DHA themamiddag is gratis bij te wonen na aanmelding op
http://www.materia-ic.nl/event-registration/?regevent_action=register&event_id=150

Hier vindt u eveneens een overzicht van het programma en aanvullende informatie.

Dutch Health Architects
Dutch Health Architects is een joint venture van twee Nederlandse architectenbureaus EGM architecten en De Jong Gortemaker Algra architecten en ingenieurs, beide toonaangevend en gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij ontdekten dat hun beider specialisme een uitstekend export product is en inmiddels werken zij alweer een paar jaar samen onder de naam DHA in o.a. het Midden-Oosten en in China.

Materia – thema  Zorg; The Healing Environment
Dit event is onderdeel van het lopende themaprogramma, dat gaat over de zorg. Elk kwartaal staat bij Materia in het teken van een specifiek en relevant thema. Het thema Zorg: The Healing Environment loopt van april t/m juni 2013 en gaat over materialen en toepassingen voor een gezonder leven.