*This news item is in Dutch | De CMEF is de grootste medische beurs van Azië en vond dit jaar voor het eerst in de nieuwe beurslocatie in Shanghai plaats. Op de beurs stonden zo’n 3.800 exposanten uit 26 verschillende landen. Daarnaast waren er nog maar liefst 21 nationale en regionale paviljoens, waaronder voor het eerst een Holland Paviljoen. In totaal is de CMEF door 210.000 professionele bezoekers bezocht.

Op de drukbezochte CMEF bood het Holland Paviljoen een opvallende en professionele stand waar de deelnemers een uitstekende gelegenheid kregen om hun producten en diensten te exposeren en hun gasten te ontvangen. In totaal namen er zeven bedrijven deel aan het Holland Paviljoen.

Naast de medische vakbeurs en de matchmaking gesprekken heeft de TFHC ook een netwerkdiner georganiseerd waarbij vertegenwoordigers van het Nederlandse postennetwerk in China aanwezig waren. Thierry Aartsen (TFHC) gaf tijdens het diner een introductie over de Task Force Health Care en de TFHC Werkgroep China die gezamenlijk een Partners in Business-program hebben lopen op China. Tot slot gaven de vertegenwoordigers van de Nederlandse Ambassade, de Consulaten en de NBSO’s in China een uitgebreide presentatie over de regionale kansen in China.

De TFHC kijkt terug op een succesvolle beursdeelname met een Holland Paviljoen op de CMEF. Tijdens de volgende editie van de CMEF in het voorjaar van 2016 zal de TFHC zeker weer deelnemen met een Holland Paviljoen.