*This newsitem is in Dutch | Of u nu een startende of ervaren ondernemer bent op de internationale markt, de Nederlandse ambassades werken graag voor uw succes, én voor het succes van Nederland!

Een internationaal netwerk staat voor u klaar – in Nederland en in het buitenland. Om deze reden werken de Task Force Health Care (TFHC) en haar partners sinds jaar en dag nauw samen met de ambassades in het buitenland. Deze Vertegenwoordigingen van het Koninkrijk der Nederlanden zijn inmiddels onmisbaar in de internationale ontwikkeling van de gezondheidszorg. Door middel van deze bijzondere samenwerking organiseren wij al 20 jaar verschillende soorten activiteiten voor de TFHC achterban om internationale kansen bloot te leggen. Wij organiseren bijvoorbeeld meerdere malen per jaar bezoeken aan ziekenhuizen, zorgfederaties, kennisinstituten en medische vakbeurzen. Met genoegen brengen wij onderstaande enquête onder uw aandacht!

In januari 2017 zullen EVO, Fenedex, VNO-NCW en MKB Nederland voor de 17de keer de Ambassadeprijs uitreiken aan de beste Nederlandse ambassade of consulaat in het buitenland. Bent u enthousiast over de ondersteuning die uw bedrijf kreeg van een Nederlandse ambassade of van een consulaat in het buitenland? Nomineer deze post dan nu voor de Ambassadeprijs 2016 en maak kans op een iPad.

Klik hier om de beknopte enquête te starten.

Alvast hartelijk dank voor uw mening!

Meer info | De tweejaarlijkse Ambassadeprijs stimuleert diplomatieke posten om zich voor u in te zetten. Dit doen zij onder andere door het traceren van lokale (markt)informatie, het oplossen van handelsproblemen en het openen van deuren op hoog niveau. EVO, Fenedex, VNO-NCW en MKB Nederland zijn voorvechters van verdere verbetering van de economische diplomatie. Uw input is van groot belang om de juiste aanbevelingen te kunnen doen. Zodat u kunt profiteren van een nog betere dienstverlening in de toekomst.