*This newsitem is in Dutch | Wilt u zakendoen met Latijns-Amerika? Kom dan naar de bijeenkomst Road2LatinAmericaXL op 4 november in Nieuwegein. Laat u inspireren en informeren over uw kansen in Zuid-Amerika.

Vraagt u zich af hoe u nieuwe markten kunt betreden of hoe u snel en flexibel inspeelt op nieuwe kansen in het buitenland? Wilt u weten hoe u uw positie kunt verbeteren, hoe u de concurrentie voorblijft of meer winst behaalt? Tijdens het evenement Road2AmericaXL krijgt u antwoord op uw vragen.

Kansen & Mogelijkheden

De economische crisis heeft Latijns-Amerika niet onberoerd gelaten, maar desondanks blijven er voldoende mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Sommige landen binnen Zuid-Amerika maken een grotere groei door dan anderen.

Wilt u weten welke landen dat zijn. En of de landen waar de groei enigszins achterblijft niet juíst kansen bieden voor uw producten of diensten? U hoort het tijdens Road2LatinAmerica. De Task Force Health Care zal ook aanwezig zijn om u in te lichten over de mogelijkheden in Colombia en Brazilië.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het programma en registratie? Klik hier.

Bron: Rijkdienst van Ondernemen